donderdag 15 oktober 2009

Luister naar baby's in de buik tijdens Millenniumtour2009

Op 16, 21 en 22 oktober kun je tijdens de Millenniumtour2009 luisteren naar baby's in de buik van hun zwangere moeders. De moeders wonen in een malariagebied en lopen een verhoogd risico om malaria op te lopen met alle gevolgen van dien, niet alleen voor de vrouwen maar ook voor de baby's. De baby's realiseren zich dat maar er zijn gelukkig manieren om zwangere vrouwen preventief te beschermen tegen malaria.

Malaria No More! werkt samen met NCDO, Move Your World en SCORE om tijdens de Millenniumtour2009 op een ludieke manier aandacht te besteden aan o.a. malaria. Malaria behoort tot millenniumdoelstelling 6 (Terugdringen HIV/AIDS, TB, malaria en andere infectieziekten) maar als je malaria aanpakt, werk je ook aan millenniumdoelstelling 4 (Terugdringen kindersterfte) en millenniumdoelstelling 5 (Terugdringen moedersterfte): 3 muggen in een klap dus.

Kom 16 oktober naar het Centraal Station in Amsterdam of 21 oktober naar de Winkel van Sinkel in Utrecht of 22 oktober naar de studentensporthal Pendragon in Tilburg.

Voor meer informatie en het programma:
zie http://www.millenniumtour2009.nl/.

Geen opmerkingen: