zondag 3 mei 2009

Ook Jan moet over slechte wegen

Het thuisfront laat weten dat Jan en Peter weer geconfronteerd worden met slechte onverharde wegen. Ook de laatste etappe van 1720 kilometer in de Tour d'Afrique, de Diamond Coast van Windhoek in Namibie (25 april) tot Kaapstad in Zuid-Afrika (9mei), levert lastige routes op. Namibie betekent niet alleen woestijn, duinen, zand zand en nog eens zand maar blijkbaar ook heuvels en slechte onverharde wegen. Daar kan Jan een beetje ervaren wat zijn vader al die weken ervoor heeft meegemaakt in Soedan, Ethiopie en Noord-Kenia.

Jan en Peter hebben geen bereik maar het thuisfront in Den Haag laat weten dat ze het goed maken ondanks een gestolen telefoon. De steun van vrienden, kennissen en familie in Nederland is een enorme opsteker voor Jan en Peter: sinds medio april toen Jan richting Afrika afreisde is er 660 euro gedoneerd voor hun sponsoractie waarmee 660 kilometers gesponsord zijn. Malaria No More kan daarmee 66 klamboes aanschaffen en op de juiste plek laten brengen. Onder een klamboe kunnen 3 kinderen slapen waardoor met die 66 klamboes het leven van bijna 200 kinderen voor 5 jaar beschermd wordt tegen de dodelijke ziekte malaria!!!

Ook jouw steun is zeer welkom. Het meest eenvoudige is direct over te maken op rekening 56.10.25.312 van Malaria No More o.v.v. Peter Hodes.

We hopen binnenkort meer van Jan en Peter te horen.

- Margret van Gaalen, Malaria No More! Nederland



Geen opmerkingen: