vrijdag 9 november 2007

Hoe helpen wij?

De jongens van het ‘Zero 2 Hero’ team, hun coach, de fotograaf en de filmer zijn goed tegen malaria beschermd voordat ze de landen waar malaria heerst (Senegal en Gambia) binnen rijden. Ze slikken preventief malariatabletten (via GlaxoSmithKline) en slapen ’s nachts onder geïmpregneerde muskietennetten (via Tropenzorg).


De bewoners van malariagebieden, die permanent bloot gesteld zijn aan de dreiging van malaria, kunnen echter niet dagelijks preventief malariamedicijnen slikken. En onze auto kon maar 30 geïmpregneerde muskietennetten meenemen om in Senegal en Gambia uit te delen.


U kunt ons echter wel helpen om meer netten in malariagebieden uit te delen. Steun daarom Malaria No More! in haar werk.


Malaria No More! werft fondsen om d.m.v. effectieve malaria-interventies een bijdrage te leveren aan de preventie en genezing van malaria. Door bijvoorbeeld €10 ,- over te maken op de ABN-AMRO rekening 56.10.25.312 o.v.v. Dakarrally stelt u Malaria No More! bijvoorbeeld in staat om een geïmpregneerd muskietennet aan te schaffen, het naar de gebruikers te brengen en deze voor te lichten over malaria, hoe het te voorkomen, hoe de muskietennetten te gebruiken en wat te doen bij herkenning van malariasymptomen.

Doneren kan ook via de donatiemodule op de website van Malaria No More!

Geen opmerkingen: